Wierszyki :D - Wersja do druku +- Serwery CS 1.6 - DeathRun.pl (http://deathrun.pl) +-- Dział: Działy tematyczne (/forum-Dzialy-tematyczne--15) +--- Dział: Inne (/forum-Inne--156) +---- Dział: Na luzie (/forum-Na-luzie--23) +---- Wątek: Wierszyki :D (/temat-Wierszyki-D--2217) Strony: 1 2 |
Wierszyki :D - Przytul Ninje 123 - 18-05-2011 16:35 Wąską ścieżką przez ogródek zapie***** krasnoludek. Dokąd idziesz mój malutki? Na melinę szukać wódki. Koń go skopał byk go zje*** Nikt biedaka nie pogrzebał Wiatr mu nawiał liści kupę spij biedaku ch** ci w du** Poprzez łąki poprzez pola idzie sobie Ala, Ola A za nimi cała klasa Ciągnie Asa za Kurwi** Do biedronki przyszedł mis W okieneczko pyś, pyś, pyś Na to rzecze mu biedronka Wypie******. dziś mam bąka Uje.....a misia pszczoła O ty kur** misiu woła Za te męki za te bule Rozpie***** wszystkie ule Uje....a misia osa O ty kur** złotowłosa za te bąble na mym, nosie czekaj kur** pokaż no się Idzie pająk po futrynie dokąd idziesz skur** synie Bo tam w kącie leży mucha Właśnie idę ją wypie****** Przez ogródki i trawniki zapie***** myszka Miki za nią Donald głośno sapie Czekaj kur** ja cię złapię Idzie chrabąszcz po podłodze nie przepuści ni stonodze A jak spotka karalucha Karalucha też wypie***** RE: Wierszyki :D - zayQ - 18-05-2011 16:38 Jest pewne imię. Na ... się zaczyna. Nosi je pewien chłopak, A kocha go pewna dziewczyna. Jak się w życiu mijają pociągi, tak i my poszukajmy swych dróg, na maleńkiej stacyjce przyjaźni, może kiedyś spotkamy się znów. Zapomnę o złej woli... Zapomnę co dręczy, co boli... Zapomnę nawet o sobie, lecz nigdy kochanie o Tobie Kocham się w tobie bez wzajemności. Po nocach ciągle szlocham. Choć wiem, że to bez sensu, To jednak wiąż cię kocham. Kocham Twoje oczy, kocham kolor Twych warkoczy, kocham Twoją rączkę białą... Ciebie, Miła, kocham całą! Coś bardziej miłosnego ;* RE: Wierszyki :D - Przytul Ninje 123 - 18-05-2011 17:17 Nieżle TomiX Reszta niech nie pisze wierszy tylko oceni który jest lepsszy i napisze Głosowanie trwa do 25.05.11 w ten dzień ja podliczam głosy i pisze RE: Wierszyki :D - Dizzy - 18-05-2011 19:12 Tomix coś o miłośći he RE: Wierszyki :D - Przytul Ninje 123 - 18-05-2011 19:45 Dizzy masz napisac na kogo glosujesz Napisz RE: Wierszyki :D - Dizzy - 19-05-2011 14:19 Przytul ninje, skopiowałęs z google, chociaż miłość jest lepsza od jakiś wierszy z przeklinaniem,jednak wole o Miłości. Głosuje na TomiX RE: Wierszyki :D - L@LeK - 19-05-2011 14:28 TomiX lepszy, ładny wierszyk, chyba ma okres zakochania RE: Wierszyki :D - caclav - 19-05-2011 14:52 to najlepiej zrób ankietę RE: Wierszyki :D - zayQ - 19-05-2011 16:36 (19-05-2011 14:28)L@LeK napisał(a): TomiX lepszy, ładny wierszyk, chyba ma okres zakochaniaNie mam okresu zakochania. Jakieś 3 lata temu gdy miałem 12 lat miałem ten okres bo hormony mi trochę buzowały Wybrałem ten wierszyk bo jakoś mi się spodobał P.S. dzięki za poparcie RE: Wierszyki :D - Przytul Ninje 123 - 27-05-2011 12:07 TomiX wygrywa 2-0 |