Problem z vipem - Wersja do druku +- Serwery CS 1.6 - DeathRun.pl (http://deathrun.pl) +-- Dział: Ogólnie (/forum-Ogolnie--1) +--- Dział: Sprawy sieci (/forum-Sprawy-sieci--97) +---- Dział: Dział sklepu (/forum-Dzial-sklepu--69) +---- Wątek: Problem z vipem (/temat-Problem-z-vipem--2843) |
Problem z vipem - [MK] Eryk - 07-07-2011 21:37 Mam problem kupiłem premium i nie działa wpisuje hasło setinfo _pw "hasło" nie zadziałało wpisałem setinfo _pw"hasło" i nie działa czekałem do zmiany mapy i nic. RE: Problem - TomQ98 - 09-07-2011 11:20 Jesteś pewny, że nie pomyliłeś się w haśle?? może wpisz: setinfo "_pw" "hasło", Twoja komenda tak na prawdę jest poprawna, ale nie wiem spróbuj tą co Ci napisałem. Pozdrawiam :] RE: Problem - bobok - 09-07-2011 11:27 setinfo _pw "hasło" tak musi być wpisane btw. za taki temat to powinny warny iść, nie możecie w temacie pisać od razu o co chodzi? Czy to aż takie trudne ? RE: Problem z vipem - [MK] Eryk - 09-07-2011 13:43 Tak ciężko doczytać, że nie działa tak jak bym go w ogóle nie kupił jak go wybieram i sprawa wyjaśniona po rozmowie z DiKey'em. Do zamknięcia |